Free Shipping DOPRAVA ZDARMA /objednávka nad 79€

100% Garancia 100% GARANCIA vrátenia penazí

99% LED tovaru máme skladom VŠETKO SKLADOM /99% tovaru

Kalkulačka úspor LED osvetlenia

Základné pojmy pri LED žiarovkách

Kvalitná, úsporná LED žiarovka

Svietivosť led žiaroviek

Býva vyjadrená najčastejšie svetelným tokom v lumenoch (lm). Ak chcete nahradiť klasickú žiarovku LED žiarovkou pomôže Vám pri výbere tabuľka "Ekvivalent svietivosti" umiestnená v ľavom stĺpci našej stránky.

Životnosť led žiaroviek

Klasická, alebo teda obyčajná žiarovka má svietivosť okolo 1000 hodín prevádzky. To je v reálnom živote v priemere jeden rok svietenia.
Životnosť LED žiaroviek je neporovnateľne vyššia. V reálnom živote sa uvádza minimálne 10 rokov na obyčajné LED žiarovky.
LED žiarovky z našej ponuky sú ešte o triedu vyššie, keďže majú najnovšiu technológiu SMD čipov. SMD LED chipy sú vyrábané technológiou pri vyššej teplote, preto ich životnosť je vyššia, ako u klasických LED a dosahuje životnosť až 50.000 hodín. Všetko zrátané a spočítané vychádza, že kúpou SMD LED žiarovky od nás ušetríte veľmi zaujímavú sumu peňazí.

Farba "Teplota" svetla

Farba svetla je pri výbere žiarovky veľmi dôležitá. Pre človeka je najprirodzenejšie sledovať svoje okolie pri slnečnom svetle, resp. s osvetlením podobnej farebnosti. Napriek tomu, že by ste mali výkonnejšie osvetlenie, jeho neprirodzená farba by vám už po krátkej dobe spôsobovala problémy so sledovaním okolia.

Svetelná účinnosť led žiaroviek

Svetelná účinnosť udáva, koľko svetla svetelný zdroj (lm) vyžiari na jeden Watt svojho príkonu. Týmto údajom hodnotíme svetelnú účinnosť každého svetelného zdroja.
Akcie, zľavy a novinky prednostne na Váš e-mail
LED banner
Partneri: